Nieuws

BEGIN HET JAAR ÉN IEDERE DAG MET EEN SCHONE WERKPLEK

In het begin van een nieuw jaar wil iedereen vaak opgeruimd beginnen. De goede voornemens zijn niet aan te slepen. Daarom beginnen wij dit jaar eerst maar eens met één goed voornemen; een opgeruimde werkplek voor jouw medewerkers op de bouwplaats. J Lees meer »

SCHOUDER AAN SCHOUDER ALS ONDERNEMERS MET COLLECTIEVE SURVEILLANCE

Nu het sneller donker wordt, weet je dat de winter in aantocht is. Als ondernemer kan er een tijd aankomen van drukte en meer omzet. Immers Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw zijn mooie kansen om je merk in the picture te zetten. Wist je dat er ook een andere kant is? Lees meer »

WAT GAAN WE MET HET ETEN DOEN?

FIJNE HAPJES EN DRANKJES VOOR JOUW EVENT! CATERING VAN JKMP Ken je dat gevoel dat je het beste en het lekkerste eten voor handen wilt hebben? Zeker nu je een trouwerij / festival / summer-of winterparty aan het regelen bent. Lees meer »

BEVEILIGINGSHONDEN ZORGEN VOOR EXTRA MOGELIJKHEDEN

Je kunt je vast voorstellen dat er een immense drukte heerst tijdens een evenement. Hoe houdt de eigenaar van dit evenement de mensen in het gareel? Of hoe zorg je dat je bedrijventerrein goed bewaakt is? En wie pakt de agressieve onruststoker tijdens een staking die uit... Lees meer »

EEN UITVAART ZONDER ORDEVERSTORING

Alle emoties vliegen je om de oren, familie-issues komen weer boven en er moet ontzettend veel geregeld worden. Een uitvaart regelen vergt veel van je. Helemaal wanneer anderen kwaadwillig van deze situatie gebruik maken. Criminelen kunnen namelijk genadeloos toeslaan. Lees meer »

EEN VEILIGE EN RELAXTE TROUWDAG

Je kunt helemaal gek worden van alle dingen die jullie nog moeten regelen voor jullie trouwdag. Denk aan catering, vervoer, versiering, gastenboek en bedankjes. Dit kun je gelukkig allemaal in online checklists terugvinden. Lees meer »