Surveillance

Elk risico vermijden om slachtoffer te worden van vandalisme of criminaliteit? De oplossing is preventieve surveillance. Door onze onverwachte surveillanceronde is de betreffende omgeving gewaarschuwd en heeft daarmee een sterke preventieve werking. De bewaking van persoon en omgeving vindt op regelmatige basis plaats in avonduren, ’s nachts, weekends en feestdagen.


Voor ondernemers hebben we collectieve surveillance. De factor veiligheid wordt steeds belangrijker in een gunstig ondernemersklimaat. Vanuit de praktijk zien we dat ondernemers behoorlijk investeren in beveiliging van hun eigendommen. Helaas waarborgen deze individuele maatregelen niet het veiligheidsniveau van een geheel bedrijventerrein of winkelgebied.


Het veiligheidsniveau wordt versterkt door gezamenlijk als ondernemers beveiliging in te schakelen. Op die manier kan er een totaal beveiligingsplan opgesteld en uitgevoerd worden. Geen zwakke schakel meer op uw bedrijventerrein of winkelcentrum, maar samen sterk. De kosten worden gedragen door de gezamenlijke ondernemers. Hierdoor wordt een relatief lage bijdrage per deelnemer mogelijk.